Известие

Collapse
No announcement yet.

На колко оборта изкл. Алфа 33 1.7 16V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На колко оборта изкл. Алфа 33 1.7 16V

НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КОГА ЗАПО4ВА ДА ПРЕКЪСВА 33 1.7 16
    ЗА6ТОТО МОИТА НЕ6ТО МИСЛИА 4Е МНОГО РАНО ГО ПРАВИ И НЕ ЗНАМ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА (НА 5500 ОБОРОТА)

=========================
    Пиши с малки букви. Големите се използват
    обикновено когато "викаш" на някой.
    155 2.0 traktor

Ами незнам за 16 винтилката, но 8В няма проблеми при 6000

Comment

Прекъсвач ли удря или нещо друго прекъсва?
      www.facebook.com/workshox

Comment

Доколкото знам за това се грижи компа на инжекциона. По интересно е при карбораторните, където самия палец на делкото е един "кръгъл" и посредством една пружинка при критични обороти закъсява искрата. Та я погледни на 33 16В с какъв палец е? Трябва да е с обикновен - един по-" правоъгален".....

Comment

палеца ми е обикновен и до колкото ми казаха в сервиза не е от него
          маисторите ми казаха че е отбензиновата помпа, понеже еразвалена не може да осигури достатъчно бензин
          155 2.0 traktor

Comment

по принцип 16-ките изключват при по-високи обороти отколкото 8-ците, примерно моита 155-ца 8в изключва на 6500, а вижте тука http://pg.photos.yahoo.com/ph/orlingenc ... m=d2ee.jpg пак е 155 ама 16в!!!
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Защо тогава моята 155 8В е на 7200?

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
                Защо тогава моята 155 8В е на 7200?
                какво искаш да кажеш с това?
                ако те разбирам правилно искаш да кажеш, че защитата ти прекъсва притока на гориво при 7200об. или ......
                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Преди Алфите карах едно ГСИ (кадет 1. та тои изключваше на 7000 оборота точно и след това ме връщаше на 5500.

Comment

Първоначално публикувано от kostadin
                    какво искаш да кажеш с това?
                    ако те разбирам правилно искаш да кажеш, че защитата ти прекъсва притока на гориво при 7200об. или ......

Като я нядуя на 7200 спира с ускорението, спира горивото предполагам

Незнам дали има връзка с оборотите ама все пак моята е 1.8, т.е е с по-къс ход на буталото отколкото на 2.0.

Comment

просто се чудя дали маисторите не ме ебават и искам да разбера дали това може да е резултат от скапаната помпа
                      защото ми се случва един път да спре притока на ториво на около 5500 а пък друг път на около 6500 ама пак ми се струва рано за тоя боксер
                      155 2.0 traktor

Comment

Първоначално публикувано от Boxer
                        просто се чудя дали маисторите не ме ебават и искам да разбера дали това може да е резултат от скапаната помпа
                        защото ми се случва един път да спре притока на ториво на около 5500 а пък друг път на около 6500 ама пак ми се струва рано за тоя боксер
                        ако е 1.5 8в мисля, че точно на толкова изключва(6500об.) на бащата 33-ката поне е така....
                        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

1.7 16v
                          155 2.0 traktor

Comment

имам приятел с 1.7 16в и трябва да знаеш, че отива до 7000об. без проблеми.
                            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

На мойта 33-ка 1,5 карборатор с 8 клапана изобшо не ми изключва.Удря стрелката на оборотомера в 8000 и ако не пусна педала сигурно ще гръмна мотора.Имам още едно електронно запалване и като го монтирам него ми изключва някъде около 7200 оборота.Преди 1-2 години имах следният проблем:
                              Когато двигателят направеше около 4000-4200 оборота и започваше да глъхне и дотам ако не пуснеш педала.Първо помислихме,че е от бензиновата помпа проблема а той се оказа някакъв клапан на резервоара и когато за проба подкарах алфата без капачката на резервоара проблема изчезна .

Comment

Working...
                              X